Για μια ακόμα φορά ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του πρ. Δήμου Ν. Ερυθραίας κ. Κ. Λάσκαρης απασχολεί τον τύπο και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας με ανακρίβειες.
Αυτή τη φορά στο στόχο του με πρωτοφανή μένος είναι ο AM ΕΣ.
Για την αποκατάσταση των γεγονότων και την λάμψη της αλήθειας απαντούμε με κάθε λεπτομέρεια στα ψευδέστατα στοιχεία που κατέθεσε εναντίον του συλλόγου μας.

1) Αναφέρει ότι: Το ΑΣ. του ΑΜΕΣ απαρτίζεται μονάχα από μέλη της οικογένειας του Προέδρου ενώ δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ εκλογές».
Απάντηση: Οι εκλογές του συλλόγου μας γίνονται κάθε 3ετία, ως ο νόμος ορίζει. Οι τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του σημερινού Δ.Σ. έγιναν την 30/6/2010. Η ανακοίνωση της προκήρυξης έγινε στο 365/25-6-10 φύλλο της εφημερίδας «Η Νέα Ερυθραία κάθε εβδομάδα» και αναρτήθηκε την 20/6/2010 στους αθλητικούς χώρους (Κολυμβητήριο Πολιτείας, Δημοτικά Γήπεδα Τένις και Σπίτι του Αθλητισμού).
Στην ίδια εφημερίδα έγινε και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (Αρ. Φύλ. 367/9-7-2010). Από το Πρωτοδικείο Αθηνών (τμήμα σωματείων και συλλόγων) μπορείτε να πληροφορηθείτε ακόμα αν υπάρχει ένσταση για τις εκλογές του AM ΕΣ την τελευταία 20ετία.
Δεν αποτελεί κολάσιμη ή χαριστική πράξη αν ένα μέλος της οικογενείας του σημερινού Προέδρου έχει το δικαίωμα να συμμετέχει – μετά την εκλογή του – στο Δ.Σ. όταν μάλιστα αυτό το μέλος ήταν πρώην αθλήτρια του συλλόγου μας, έχει Πανεπιστημιακή μόρφωση, μεταπτυχιακές σπουδές και επί 15ετία είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες.
Τουλάχιστον σ? αυτό το σημείο κ. Λάσκαρη, πέραν των ανακριβειών σας είστε εντελώς απληροφόρητος και απαράδεκτος.
2) Όσον αφορά την χρήση των αιθουσών στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Στην 13η συνεδρίαση (5/10/2010) του Αθλ. Οργανισμού του πρ. Δήμου Ν. Ερυθραίας, ο Πρόεδρος κ. Λάσκαρης έφερε προς ψήφιση και έγινε ομόφωνα δεκτό από τα μέλη, επιστολή η οποία αναφέρει τα εξής:
«Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας, παρακαλούμε όπως σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου φέρετε ως επείγοντα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων τα κατωτέρω θέματα τα οποία ο Αθλητικός Οργανισμός στις συνεδριάσεις 17/9 και 30/9/2010ενέκρινε ομόφωνα:
1. Την παραχώρηση της αίθουσας στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, που συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας προς αθλητική χρήση για τις ανάγκες των τμημάτων του Αθλητικού Οργανισμού, του Πνευματικού Κέντρου και των αθλητικών συλλόγων της Ν. Ερυθραίας – σημερινές και μελλοντικές – από 1ης Ιανουαρίου 2011.
Υπογραφή: Ο Πρόεδροςτου Αθλ. Οργ. Ν. Ερυθραίας Κος Κωνσταντίνος Λάσκαρης».
Εδώ διαψεύδει και τον ίδιο του τον εαυτό ο. κ. Λάσκαρης. Συγχαρητήρια!!
3) Ο κ. Λάσκαρης ισχυρίζεται: «Ο ΑΜΕΣ εκμεταλλεύεται δημόσιους και δημοτικούς χώρους χωρίς να πληρώνει δεκάρα απότηντσέπη του για τα λειτουργικά έξοδα τωνχώρων».
Απαντούμε: Οι αθλητικοί χώροι που ανήκουν στους Δήμους παραχωρούνται χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα στους αθλητικούς συλλόγους για την ανάπτυξη του αθλητισμού και αποτελούν παροχές προς την αθλούμενη νεολαία. Αν θεσπιστεί ο θεσμός το» ενοικίου των αθλητικών χώρων, όπως εσείς προτείνετε, για όλους ανεξαιρέτως τους συλλόγους (αθλητικούς και πολιτιστικούς), τότε ο ΑΜΕΣ είναι υποχρεωμένος να συμμετάσχει.
Αυτές οι ανιστόριτες και ανεδαφικές προτάσεις μόνο από τον κο Λάσκαρη μπορούν να διατυπωθούν.
4) Αναφέρει ο κ. Λάσκαρης: «Οι προτάσεις δεν εγένοντο δεκτές στο ΑΣ. του Αθλ. Οργανισμού του πρ. Δήμου Ν. Ερυθραίας επειδή τα μέλη του AO. κατά πλειοψηφία συμμετείχαν στους αθλητικούς συλλόγους».
Για την αποκατάσταση της αλήθειας στο θμελές Δ.Σ. του Αθλ. Οργανισμού μόνο τα 3 μέλη ήταν εκπρόσωποι συλλόγων.
Και του δίνουμε την ευκαιρία να μας θυμίσει ο Πρόεδρος του Α.Ο. από τα 3 νέα αθλητικά Δημοτικά προγράμματα που ενεκρίθησαν ομόφωνα να δημιουργήσουν και να λεπτουργήσουν ήτοι: 1) Πινγκ-πονγκ, 2) Γυμναστική ανδρών και 3) Ορειβασία και Πεζοπορία στη 2ετή και πλέον θητεία του στον Α.Ο. της Ν. Ερυθραίας πόσα λειτούργησαν; Εδώ η λέξη ΑΞΙΟΣ δεν σας ανήκει. Αντιθέτως!
Ο AMΕΣ κε Λάσκαρη, όχι μόνο προσφέρει στην κοινωνία αθλητισμό και πολιτισμό στα νιάτα της πόλης μας και των γειτονικών δήμων, όπως όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι, αλλά λογοδοτούμε κάθε χρόνο στις υπερκείμενες ομοσπονδίες και στη Γ.Γ. Αθλητισμού.
Επ? ευκαιρία σας γνωρίζουμε ότι τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου μας (τέννις, κολύμβηση, καράτε, σκάκι) είναι εγκεκριμένα από την Γ. Γ. Αθλητισμού από έναρξης λειτουργίας των.
Κάνουμε έκκληση στα φίλαθλα και αθλητικά αισθήματα του κου Λάσκαρη όπως απαντήσει άμεσα ή / δυσκολεύεται, εν ευθέτω χρόνο, και από τις απαντήσεις σας θα εξαρτηθεί που θα ξαναβρεθούμε για ανταλλαγή απόψεων στο δημοσιογραφικό χώρο ή κάπου αλλού;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.