«Πατάει γκάζι» η διαδημοτική συγκοινωνία στα βόρεια προάστια, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής για συμμετοχή και του Δήμου Νέας Ερυθραίας στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού των αστικών συγκοινωνιών από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, η πόλη μας απουσιάζει από τις επίσημες ανακοινώσεις.

ΦΩΤΟ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ
ΦΩΤΟ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Αμαρουσίου μεταξύ των δημάρχων Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Μελισσίων, Πεύκης και Λυκόβρυσης με στόχο την κατάθεση των τελικών τους προτάσεων προς τον ΟΑΣΑ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πρόεδρος του ΟΑΣΑ είναι ο Ερυθραιώτης καθηγητής του ΕΜΠ, συγκοινωνιολόγος Δημήτρης Τσαμπούλας.  Η πρωτοβουλία για τη λειτουργία της διαδημοτικής συγκοινωνίας στα βόρεια προάστια ξεκίνησε πριν από δυόμιση περίπου χρόνια και σήμερα βρίσκεται στη φάση του τελικού σχεδιασμού για την υλοποίησή της με στόχο τον επόμενο Σεπτέμβριο να εμφανιστούν στους πιο πάνω δήμους τα μικρά ευέλικτα λεωφορεία της γραμμής.
Από τη σχετική λίστα των δήμων λείπει ο Δήμος Νέας Ερυθραίας, παρά τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής για στόχους υλοποίησης διαδημοτικών συνεργασιών και διεκδίκηση περισσότερων επιλογών για τις μετακινήσεις μας στην πόλη με παράλληλη βελτίωση της δημόσιας συγκοινωνίας. Η Νέα Ερυθραία έχασε το «τρένο» της διαδημοτικής συγκοινωνίας στα βόρεια.
Μπορεί η δημοτική αρχή να μας διαβεβαιώσει για το αντίθετο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.