Επιστολή της Νανάς Κακκαβά

Θα ήθελα μέσω του εντύπου σας, να πληροφορήσω τους συνδημότες μου ή κάποιους από αυτούς ότι η δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, πρόσωπα σεβαστά σε εμέ ή οποιοσδήποτε άλλος εργαζόμενος στο Δημαρχείο Νέας Ερυθραίας, δεν έχει ποτέ μέχρι σήμερα εκδώσει κάποιο βοήθημα οικονομική φύσεως ή επίδομα της τάξεως των 700 ή 800 ευρώ μηνιαίως, όπως διαδίδεται από ορισμένες κυρίες ή άλλα πρόσωπα άγνωστα σε μένα.
Εγώ μετά το χαμό όλης μου της οικογένειας το 2007 ζω μόνη, είμαι άνεργη, παρ όλες μου τις σπουδές και δυνατότητες έχω προσφύγει σε πάνω από χίλιες επιχειρήσεις μικρές ή μεγαλύτερες να προσληφθώ, δίχως αποτέλεσμα.
Το σπίτι όπου μένω δεν μπορώ να το εκμεταλλευτώ διότι είναι δεσμευμένο από την εφορία, κατ επέκταση ζω με λίγες ελεημοσύνες και εδώ και επτά χρόνια έχω ταυτότητα ανεργίας, την οποία κάθε 25 εκάστου μηνός αναθεωρώ στον ΟΑΕΔ (γραφεία επί της οδού Τατοΐου). Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.