Παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη Συνοικιακών Συμβουλίων σε οκτώ συνοικίες του Δήμου Κηφισιάς έδωσε έως την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 η Επιτροπή διεξαγωγής των εκλογών.

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο δημότη άνω των 18 ετών που μένει στις συνοικίες Νέα Κηφισιά από Ελαιών έως ΟΥΛΕΝ, Νέα Κηφισιά από Ελαιών έως Δρυμώνος, στις Εργατικές Πολυκατοικίες, στους συνοικισμούς Ν. Ερυθραία, Εθνικιστών και Αναπήρων Πολέμου, Μορτερό, Καστρί και Εκάλη να δηλώσει μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου την υποψηφιότητά του.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται στην Εκλογική Επιτροπή για τα Συνοικιακά Συμβούλια (Διονύσου 73 και Γορτυνίας, Κηφισιά) από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 15:30.

Οι κάλπες για την ανάδειξη των 11μελών συμβουλίων για κάθε μία από τις παραπάνω συνοικίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 18:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.