Αναμορφωμένο και καθαρό είναι πλέον το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας μετά τις παρεμβάσεις που έκανε η εταιρεία του Δήμου Κηφισιάς Μέναδρος Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του.

«Παραλάβαμε ένα εγκαταλελειμμένο πάρκο που από πρόπερσι δεν πληρούσε τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και με πολλή δουλειά και συντήρηση μπορέσαμε να το αναμορφώσουμε» επισημαίνει η πρόεδρος της Μένανδρος Α.Ε. Πόλυ Αστερίου.

Ποδήλατα και εξοπλισμός στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. ΕρυθραίαςΣτο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, κάθετος της Εθνικής Αντιστάσεως, στη Νέα Ερυθραία, σημειώθηκαν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναμόρφωσης του χώρου προκειμένου τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια. Τα ποδήλατα επισκευάστηκαν και ενοικιάζονται πλέον με ένα ευρώ για τα έξοδα συντήρησης τους, ενώ είναι δωρεάν για τις επισκέψεις των σχολείων. Έχει διαμορφωθεί πλέον ένας φιλόξενος χώρος για μικρούς και μεγάλους που διαθέτει και ειδικές διαδρομές με σήμανση για τους ποδηλάτες.

Τους τελευταίους μήνες στον χώρο διοργανώθηκαν επισκέψεις σχολείων, αλλά και Προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ). Η διοίκηση της Μένανδρος Α.Ε. επεκτείνει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τις δραστηριότητες του πάρκου παραχωρώντας τον χώρο έναντι χαμηλού αντιτίμου για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις δημοτών.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους θερινούς μήνες λειτουργεί από τις 9:30 έως τις 14:30 και από τις 17:30 έως τις 21:30.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Μέναδρος Α.Ε., Φραγκοπούλου 26, Κηφισιά, τηλ. 210 6250731-2.

ΠΗΓΗ: ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.