Έχουμε πολύ πρόσφατα δημιουργήσει στη Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση «ΑΝΑΣΑ» τη Δημοτική μας Κίνηση Κηφισιάς την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» που αυτή τη στιγμή την ευθύνη για τη λειτουργία της εκ μέρους της «ΑΝΑΣΑ» έχουν: η Άννα Σαριλάκη τηλ. 6948100207 και ο Γιώργος Μαθόπουλος τηλ. 6977662303 και ασφαλώς συνεπικουρείται από όλα τα μέλη και τους φίλους της «ΑΝΑΣΑ» και όχι μόνο.
Η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» δεν έχει προσωρινό χαρακτήρα, έγινε για να δρα στη διάρκεια του χρόνου.
Όλες οι προσφορές συγκεντρώνονται στο ΣΤΕΚΙ της «ΑΝΑΣΑ»
Προσπαθούμε με απολύτως διακριτικό τρόπο να ενισχύσουμε τους ευπαθείς συμπολίτες μας και είναι αλήθεια πως δεν τους ξέρουμε.
Ζητούμε να τους εντοπίσουμε και είναι μια δύσκολη προσπάθεια προκειμένου να το πετύχουμε.
Αυτός είναι ένας λόγος που χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των συμπολιτών μας.
Συγκεντρώνουμε ρούχα, ήδη πολύ συμπολίτες μας έχουν ανταποκριθεί να φέρουν ότι τους περισσεύει και πολλοί είναι και εκείνοι που έχουν έρθει να πάρουν ότι τους ταιριάζει.
Αυτή η διαδικασία έχει και την έννοια της ανταλλαγής.
Κάποιος προσφέρει ότι δεν του κάνει και ταυτόχρονα μπορεί να πάρει ότι του ταιριάζει.
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα (που δεν είναι ευπαθή) για να τα προσφέρουμε σε άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Συγκεντρώνουμε φάρμακα που έχουν περισσέψει από την αγωγή για την οποία αγοράστηκαν, όταν ακόμα βρίσκονται τρεις με τέσσερις μήνες πριν από την ημερομηνία λήξης τους και τα προωθούμε στους γιατρούς του κόσμου, με τους οποίους συνεργαζόμαστε και για τις ποιο πάνω άλλες δύο περιπτώσεις.
Έτσι και με προτεραιότητα πάντα στους κατοίκους του δήμου μας, δεν πάει τίποτα χαμένο και όλα αξιοποιούνται.
Ευχαριστούμε την κάθε συμπολίτισσα και τον κάθε συμπολίτη μας, που δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας με τις ευγενικές και πολύτιμες προσφορές τους.
Σας ευχαριστούμε για την συμβολή σας στην προσπάθειά μας
«Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Κηφισιάς Καλά Χριστούγεννα με προσωπική και οικογενειακή υγεία ώστε οι δυσκολίες του 2012 να αντιμετωπιστούν ευκολότερα».

Για την «ΑΝΑΣΑ»
Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.