Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς για την αλλαγή του τόπου και του χρόνου της Βιολογικής Λαϊκής Αγοράς.

Σύμφωνα με την νέα απόφαση η Βιολογική Αγορά θα μεταφερθεί στα « Οικόπεδα Γκέρτσου» ( Σεβδικίου – Τατοΐου – Χρήστου Νέζερ και Σκουφά) και θα πραγματοποιείται την Πέμπτη αντί για την Δευτέρα, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα καθώς πολλοί παραγωγοί  βρίσκονται σε άλλους δήμους εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα, οι επαγγελματίες συγκέντρωναν υπογραφές κατά της απόφασης αυτής, ενώ έχει προγραμματιστεί και για αύριο Δευτέρα διαμαρτυρία απο τους παραγωγούς.

Πάντως, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/3/2016 έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί τροποποίηση της 24/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς την ημέρα λειτουργίας της Βιολογικής Λαϊκής Αγοράς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.