Ανοιχτή Επιστολή σε Καταστήματα Τροφίμων, Επιχειρήσεις Φαρμάκων, Φαρμακεία.

Αξιότιμη κυρία,  Αξιότιμε κύριε

Εκπροσωπούμε το Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Σωματείο με τον πλήρη τίτλο, ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, με έδρα την Κηφισιά.

Η «ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» στο πλαίσιο των καταστατικών της αρχών πραγματοποιεί και δράσεις υποστήριξης ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της περιοχής μας και είναι αλληλέγγυα στους χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στην χώρα μας.

Για να υποστηριχτούν αυτοί οι συμπολίτες μας, με τροφή και παροχή φαρμάκων, η «ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» δημιούργησε τμήματα: ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΡΟΦΗΣ, ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, που υποστηρίζονται από εθελοντές. Η διαρκώς αυξανόμενη λίστα καταγραφής ατόμων και οικογενειών που χρήζουν τέτοιας υποστήριξης, αριθμεί εκατοντάδες άτομα.

Η «ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» προκειμένου να ανταποκριθεί στις κοινωνικές αυτές ανάγκες, συνεργάζεται με φορείς και συλλογικότητες ίδιου σκοπού, (δομές τροφής – κοινωνικά φαρμακεία) που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα.

Για τους κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς αυτούς λόγους, ζητούμε την προσφορά της επιχείρησής σας με τον τρόπο, που εσείς θα επιλέξετε.

Αναμένοντας την ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε θερμά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΘΟΠΟΥΛΟΣ                                                                        ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  +30 697 766 2303