Από τον Δήμο Κηφισιάς στη μάχη του σταυρού για τη Β’ Αθήνας

Στα πρώτα 240 μέλη της «Κοινωνικής Συμφωνίας» των Λούκα Κατσέλη, Χάρη Καστανίδη και Λάμπρου Μίχου, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, συγκαταλέγεται και το όνομα της Μαρίας Σπυράκου από την Κηφισιά. Η Μαρία Σπυράκου διετέλεσε γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κηφισιάς από το 2003 έως το 2008 και μέλος της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας του κόμματος την πενταετία 2008-2012.
Στη λίστα των επίδοξων υποψηφίων με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου για την Περιφέρεια Β’ Αθήνας καταγράφεται και το όνομα της Αγγελικής Τριανταφύλλου-Πιτίδη, δημοτικής συμβούλου Κηφισιάς και προέδρου του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου Κηφισιάς και του ΟΚΑΝΑ.
Ο κ. Π. Καμμένος τονίζει πως δέχεται ακόμη αιτήσεις και βιογραφικά για υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Η λίστα που διακινείται ήδη στο διαδίκτυο και η οποία δεν αφορά στα τελικά ψηφοδέλτια, αλλά σε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι, αναμένεται να συμπληρωθεί και με άλλα ηχηρά ονόματα από την Κηφισιά, που βολιδοσκοπούνται προς το παρόν για τις προθέσεις τους.
Ένας από αυτούς είναι και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο και πρώην δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Βάρσος, ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ν.Ε.», αναμένεται να καταθέσει αίτηση ενδιαφέροντος, ώστε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στη Β’ Αθήνας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Βάρσο, ο ίδιος δεν διέψευσε την πληροφορία, τόνισε πως γίνονται επαφές με την πλευρά Καμμένου, το όνομά του έχει ανακοινωθεί ήδη στη λίστα διαβούλευσης του νέου κόμματος, ενώ τις επόμενες μέρες θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.
Στο χώρο της ΝΔ τώρα, το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, επίσης, στην Περιφέρεια Β’ Αθήνας, έχουν εκδηλώσει ήδη η αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης του Δήμου Κηφισιάς, Νίνα Βλάχου, αλλά και η πρώην δήμαρχος Εκάλης, Βάσω Σπηλιωτοπούλου, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για μια νέα αρχή» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Η μάχη του σταυρού από την Κηφισιά για τη Β’ Αθήνας αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των βουλευτικών εκλογών και την οριστικοποίηση των λιστών υποψηφιοτήτων των κομμάτων, αναμένονται και πολλά άλλα ονόματα υποψηφίων, που είτε ασχολούνται με τα κοινά του δήμου είτε είναι δημότες Κηφισιάς.


Προηγούμενο άρθρο«Κόκκινο» προς το παρόν για τα φωτοβολαϊκά στα καμένα της Πεντέλης
Επόμενο άρθροΠαρέλαση με υψωμένες παλάμες και πανό διαμαρτυρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.