Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τη στερέωση, αποκατάσταση των διατηρητέων κτηρίων και την προσθήκη ανεξαρτήτου κτηρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας (αριθμός άδειας δόμησης 81), από την Υπηρεσία Δόμησης Βορείου Τομέα, τη Δευτέρα  23 Ιουλίου 2018.

Επόμενος στόχος  του  Δήμου Κηφισιάς και του δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου, είναι ο φάκελος της οικοδομικής αδείας να παραδοθεί στον αρμόδιο φορέα των Κτηριακών Υποδομών (ΚΤ.ΥΠ.) προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς θα καταθέσει το φάκελο  και στον υπουργό Υποδομών Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ζητώντας τη μεσολάβησή του για την επίσπευση της δημοπράτησης. Σύμφωνα με την περιγραφή της άδειας, το νέο σχολικό κτήριο θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κτηριολογικού προγράμματος για τη λειτουργία του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, δυναμικότητας 300 μαθητών, με ανεξάρτητες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές προβλέψεις για ΑΜΕΑ.

«Το ιστορικό σχολείο της Νέας Ερυθραίας θα ξαναζήσει και θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.