Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» ξεκίνησε με την Εκδήλωση  Τελετής Βράβευσης προς τιμήν των εισαχθέντων από τα Λύκεια της Πόλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων το έτος 2015.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 4/1/2016, στην Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, η οποία γέμισε από φοιτητές και φοιτήτριες, αποφοίτους των τεσσάρων Λυκείων της Πόλης μας.

Χαιρετισμό κατά έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημ. Βικέλας» και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 175 επιτυχόντες σε  Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. παρουσία του εκπροσώπου του Μητροπολίτου Κηφισιάς κ.κ. Κύριλλου, Πανοσιολογιότατου Χαρτουλιάρη Νικόλαου, του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκου, του Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και Υπευθύνου του Τομέα Αθλητισμού κ. Αχ. Κουρέπη, του Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας κ. Β.Αυλήτη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Π. Αστερίου Προέδρου της Δημοτ. Επιχείρησης «Μένανδρος ο Κηφισεύς», της κ. Ε. Κούτση Προέδρου του ΚΕΜΜΕ, της κ. Κ. Καραλή Προέδρου της Δημ. Επιτροπής Παιδείας, του κ. Γ.Σκορδίλη, του κ. Π. Καραγιαννάκη μέλους του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημ. Βικέλας», της Προέδρου της δημοτικής ενότητας Κηφισιάς κ. Ρ. Πολίτη, αλλά και των Λυκειαρχών κ. Α. Καρατζαφέρη από το Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας, κ. Ε. Σκλάβου από το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, κ. Η. Κούτσικου από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς.

Στην φετινή εκδήλωση, για πρώτη φορά τιμήθηκε ο Εθελοντισμός.

Η  κ. Κ. Καραλή Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ο κ. Γ. Σκορδίλης Δημοτικός Σύμβουλος απένειμαν βραβεία  σε μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς. Με αυτόν τον τρόπο ευχαρίστησαν τους  μαθητές, τους φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στη δράση του Δήμου μαζί με την Μ.Κ.Ο «ΜΕΡΙΜΝΑ» στην «Ημέρα χαράς και Δημιουργίας» και συνέβαλαν στην ενισχυτική διδασκαλία των παιδιών δημοτικού σχολείου και  κοινωνικού φροντιστηρίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο διακεκριμένος Δημοσιογράφος και δημιουργός της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου», κ. Χρίστος Βασιλόπουλος.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία από τον Νίκο Μίχα καθώς και την  μουσικό Βάσια Ηλιάδη, υπεύθυνη του Τμήματος Ειδικής Μουσικής Παιδαγωγικής του Ωδείου Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.