Κύριε Διευθυντά,

Μετά λύπης μου έμαθα από την έγκριτον εφημερίδα σας «δεν κατοικώ πλέον στην Κηφισιά», ως και από τις θετικές τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σ. Σπύρου Μούρκου, ότι το Πολυϊατρείον του Δήμου Κηφισιάς δεν λειτουργεί από έτος ως και το Πολυϊατρείον του ΙΚΑ δεν λειτουργεί από ετών.
Σας πληροφορώ τα κάτωθι:
Το 1986-1987 υπήρξα Δ/ντής Υγειονομικών Υπηρεσιών Βορείου Τομέα Αττικής (Ι.Κ.Α). Ο τότε Δήμαρχος αείμνηστος Β. Γκατζόπουλος προέβη στην ίδρυση Δημοτικών Ιατρείων Κηφισιάς με απόφαση Νομάρχου Ανατολικής Αττικής και με σύμφωνο γνώμη του Υπουργείου Υγείας, πρωτοτυπήσας σε όλη την Ελλάδα και λαμβάνοντας υπόψη την διαθήκη προσφοράς προς τον Δήμο να λειτουργούν τα Ιατρεία εντός του κτιρίου του Δήμου. Τότε υπήρξαν όλοι εθελοντές με πολλούς έγκριτους συναδέλφους.
Συγχρόνως την εποχή εκείνη με δικές μου προσπάθειες λειτουργήσαμε και Πολυϊατρεία ΙΚΑ Κηφισιάς μαζί με 2 οικογενειακούς γιατρούς και κατ’ οίκον, σε όλα δε τα ΚΑΠΗ των Δήμων της περιοχής μου στελέχωσα με ιατρούς.
Δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά που κάναμε εθελοντικά. Τι να πω; Άλλοι καιροί… Άλλοι άνθρωποι…
Γι αυτό προτείνω όπως ορθώς εισηγήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σ. Μούρκος να ενεργοποιηθεί ο Δήμος, το Υπουργείο Υγείας και Εργασίας γιατί οι στιγμές που περνάει ο λαός μας είναι δύσκολες και χρειάζεται οικονομικής προστασίας.
Πάντα στην διάθεση του Δήμου σας
Με εκτίμηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο

Πιάνγκος Νικόλαος
Ιατρός – πρώην Δ/ντης Υγιειονομικών Βορείου Τομέα Αττικής
Επίτιμος δημότης Κηφισιάς


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.