Η Δημοτική Παράταξη Κηφισιάς ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, τηρώντας τις προγραμματικές της δεσμεύσεις για συμμετοχή των δημοτών στη διαμόρφωση των θέσεών της και με αφορμή το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015, κάλεσε τους τοπικούς φορείς στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου Κηφισιάς, την Τρίτη 14/10/ 2014, προκειμένου να την ενημερώσουν για τα θέματα που απασχολούν τη συνοικία τους.

Στην εποικοδομητική συζήτηση με τους φορείς, όπου παραβρέθηκαν και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, αλλά και οι δύο κοινοτικοί σύμβουλοι, τέθηκαν μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της πόλης, όπως κατασκευή νέων σχολικών μονάδων, συντήρηση κτηριακών εγκαταστάσεων, διανοίξεις οδών, επισκευές και απελευθέρωση πεζοδρομίων, σήμανση οδών, δημιουργία διαβάσεων πεζών, συντήρηση – αξιοποίηση δημοτικών και παραδοσιακών κτηρίων, ποδηλατοδρόμων, αθλητικών χώρων, παιδικών χαρών, πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, ασφαλτοστρώσεις οδών, καθαρισμός πλατειών, μη κατασκευή πλευρικών διοδίων, ασφαλής διέλευση της εθνικής οδού, κ.α.

Οι εκπρόσωποι του εκλογικού συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, κατέγραψαν όλα τα αιτήματα και δεσμεύτηκαν να τα προωθήσουν αναλόγως, προς τα Συμβούλια των Κοινοτήτων και προς το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή ή φορέα. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα συνεχίσει να ζητά συμμετοχή των κατοίκων και διαβούλευση μαζί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.