Κήπος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Κήποι και Μπαλκόνια»

Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο «Κήποι και Μπαλκόνια» διοργανώνει η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Διαλέξτε την καλύτερη φωτογραφία του κήπου σας ή του μπαλκονιού σας και λάβετε μέρος στον πιο ανοιξιάτικο διαγωνισμό που διοργανώνει η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, για τον ομορφότερο κήπο και το ομορφότερο μπαλκόνι στον Δήμο Κηφισιάς και αναδείξτε το ταλέντο σας στην κηπουρική και την αγάπη σας για τα άνθη και τα φυτά.

Όσοι κάτοικοι της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλουν μια ψηφιακή φωτογραφία από τον κήπο ή το μπαλκόνι τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση photocontest@kifissiaflowershow.gr, με το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνση που βρίσκεται το θέμα της φωτογραφίας, ένα τηλέφωνο επαφής και την κατηγορία που θα λάβει μέρος (Κατηγορία: Κήποι ή Κατηγορία: Μπαλκόνια).

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς (kifissiaflowershow.gr) και στη σελίδα της στο Facebook (Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς), όπως επίσης και στις σελίδες της Έκθεσης στο Instagram & Pinterest, χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα της φωτογραφίας.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει για τις καλύτερες φωτογραφίες από τις 10 Απριλίου έως και τις 18 Μαΐου που θα είναι και η τελευταία ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο http://kifissiaflowershow.gr/photo-contest, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Οι 10 πρώτες φωτογραφίες ανά κατηγορία (Κήποι / Μπαλκόνια), με τα περισσότερα «likes», θα αναμετρηθούν για την τελική απόφαση, η οποία θα παρθεί από Επιτροπή της Ανθοκομικής Έκθεσης.

Η βράβευση θα γίνει στην τελετή λήξης της Ανθοκομικής Έκθεσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου 2016, στις 20:00.

Το βραβείο θα είναι μια τιμητική πλακέτα και η δημόσια αναγνώριση της προσφοράς των συμπολιτών μας.

Προηγούμενο άρθροTo αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων Νέας Ερυθραίας και Κηφισιάς (8-13/4)
Επόμενο άρθροΚατανομή πιστώσεων & έργων στον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.