Το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» αποφάσισε να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και να κάνει την πρόσβαση στα προγράμματά του πιο ελκυστικά για τους Κηφισιώτες. Συγκεκριμένα, έπειτα από εισήγηση του προέδρου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σταύρου Ζαπάντη και γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας, αποφασίστηκε η κατάργηση της συνδρομής για το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς.

Έτσι, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο θα ξαναγίνει ελεύθερο και οι δημότες που δυσκολεύονταν να πληρώσουν τη συνδρομή, τώρα θα μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα το αναβαθμισμένο από φέτος πρόγραμμά του. Το σκεπτικό της εισήγησης ήταν ότι ο Δήμος από τη στιγμή που δεν επιβαρύνεται με έξοδα για τους εισηγητές, οι οποίοι παραδίδουν τα μαθήματα αφιλοκερδώς, τότε θα πρέπει να δίνει αυτά τα μαθήματα δωρεάν για τους δημότες. Τα έξοδα φιλοξενίας των μαθητών κ.λπ., μπορούν να πληρωθούν από το σύγχρονο σύστημα χορηγιών, καθώς και από το νέο  πρόγραμμα διαφημίσεων στα γήπεδα και στα στάδια του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» (Ζηρίνειο, Καλαϊτζής, ΔΑΚ Πολιτείας κ.λπ.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.