Εκ μέρους του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Κηφισιάς, ο πρόεδρος Απόστολος Κασιούρας καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Φίλοι αιμοδότες,

Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας στις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος που θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει από την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου μας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, από 9 π.μ. έως 1.30μ.μ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 58 ).

Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν, προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ο διευρυμένος Δήμος Κηφισιάς έχει περίπου 75.000 κατοίκους. Είμαστε αρκετοί για να μπορούμε να χτίσουμε μαζί μια Τράπεζα Αίματος που θα έχει επάρκεια για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών μας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο.

Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη.

Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται.

Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας και κάποια στιγμή πιθανόν και στους εαυτούς μας.

Ευχαριστούμε για την προσφορά και σας περιμένουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.