Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το ΕΣΠΑ 2014-2020 με εισηγητή τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού Αλέξη Χαρίτση που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς.

Η εκδήλωση στέφθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης, από μεγάλη επιτυχία σε συμμετοχή αλλά και σε πληρότητα ενημέρωσης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους και να καταθέσουν τις απόψεις τους για το ΕΣΠΑ, αλλά και γενικότερα για πτο αναπτυξιακό πλάνο της χώρας.

Το επόμενο ραντεβού της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς με τους πολίτες είναι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στις 20:30, σε συνεστίαση στο εστιατόριο «Εν Ελλάδι» (Eμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά). Στη συνεστίαση θα είναι παρόντες πολλοί υπουργοί και έχουν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περιφέρειας Β Αθηνών, για να μιλήσουν από κοντά με τους πολίτες, στο πλαίσιο πανελλαδικής καμπάνιας ενημέρωσης που αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Ιούνιος»,  αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης, «είναι μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση των πολιτών και αφορά τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, μετά την αξιολόγηση και τον καθορισμό του οδικού χάρτη για το χρέος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.