Δύο εκδηλώσεις στις 18 και 19 Μαΐου 2015 διοργανώνει το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης Μικρασιατικής Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην Κυβέλη με την προβολή της ταινίας «Η Άγνωστος», του Ορέστη Λάσκου (1956).

Πριν από την ταινία, θα προβληθεί ένα σύντομο ντοκιμαντέρ για την Κυβέλη από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας, ευγενική προσφορά της δισέγγονης της Κυβέλης Βαλεντίνης Ποταμιάνου, σε σκηνοθεσία – αφήγηση Βασίλη Παπαβασιλείου και μουσική Νίκου Κυπουργού, όπου μιλάει η Μιράντα Μυράτ για τη ζωή της μητέρας της.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Ζωζώ Λιδωρίκη, πρόεδρος της Εταιρείας Διεθνών Σχέσεων Πολιτισμού. Την επιμέλεια και τον συντονισμό θα κάνει η συγγραφέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΜΜΕ Λίνα Σόρογκα.

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2015, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη διάλεξη της καθηγήτριας Νικολίτσας Γεωργοπούλου-Λιαντίνη με θέμα «Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία».

Η διάλεξη θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βίλλας Κώνστα, στο ΚΕΜΜΕ (πρώην Πνευματικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας), Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία.

Προηγούμενο άρθροΜε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση συναντήθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς
Επόμενο άρθροΈκθεση σοκ της Πολεοδομίας για το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.