Έχουν γίνει δεκτές, στην πρώτη επιλογή του αιτούντος γονέα, οι αιτήσεις επανεγγραφής βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς και, όπως ενημερώνει ο Δήμος, την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 όλοι οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου θα υποδέχονται τα επανεγγραφόμενα βρέφη και νήπια.

Σε περίπτωση που σε κάποια αίτηση επανεγγραφής υπάρχουν υπηρεσιακά κωλύματα θα γίνει ενημέρωση από τη γραμματεία των Παιδικών Σταθμών, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου.

Όσον αφορά στις νέες εγγραφές, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά την εγγραφή στις δομές του Δήμου των ωφελούμενων βρεφών και νηπίων του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ).

Από 24/8 έως 1/9 η εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς για ωφελούμενους ΕΕΤΑΑ

Στο Γραφείο των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς θα πρέπει να απευθυνθούν οι ωφελούμενοι γονείς του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής και Ζωής» μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων ωφελούμενων / κατόχων Αξίας Τοποθέτησης «voucher», προκειμένου για την εγγραφή του τέκνου ή των τέκνων τους στους σταθμούς.

Συγκεκριμένα, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν το γραφείο Παιδικών Σταθμών του Δήμου (Εμμ. Μπενάκη 3, Κηφισιά, 1ος όροφος, τηλ. 213 2007242-243) από τις 24 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016, από τις 9:00, έως τις 14:00, για την υπογραφή της σύμβασης με την οποία εγκρίνεται και η εγγραφή.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται ως απαραίτητο δικαιολογητικό η «αξία τοποθέτησης» (voucher).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.