Το ψηφοδέλτιο, το περιεχόμενο του οποίου δημοσιεύουμε, έστειλε στην εφημερία αναγνώστης, με την θερμή παράκληση (παρά τις αντιρρήσεις μας) να δημοσιευτεί. Το ψηφοδέλτιο είναι αυτό, που έριξε στην κάλπη του 340 εκλογικού τμήματος στη Νέα Ερυθραία στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

«Μετά από 30 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας, σε κάθε προσκλητήριο μάχης σε όλα τα επίπεδα, με πραγματικό πόνο ψυχής, αναγκάζομαι να κατεβάσω το όπλο παραπόδας.

Επειδή αδυνατώ ιδεολογικά και συναισθηματικά, να ψηφίσω οποιοδήποτε άλλο κόμμα, καταφεύγω σ’ αυτή τη λύση, ως «κριτική» ψήφο προς το ΚΚΕ.
Κι αυτό γιατί αδυνατώ να παρακολουθήσω τη στάση και τη τακτική της ηγετικής ομάδας (γραμματέως και πολιτικού γραφείου), στις πλέον κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και τους εργαζόμενους, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Δεν μπορώ να δεχθώ αυτή την όπως και να τη δει κανείς, φοβική και ηττοπαθή στάση που είναι ορατή τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
Το ΚΚΕ σε όλη την ιστορία του, ήταν πάντα μπροστά και μέσα σε όλους τους αγώνες, κι έτσι το θέλουμε και τώρα. Να είναι ΜΠΡΟΣΤΑ και ΜΕΣΑ παντού. Στα σωματεία, της ομοσπονδίες, στη κοινωνία, στα πολιτικά δρώμενα.
Βάλτε στοπ στον αυτοπεριορισμό και τη περιχαράκωση του πιο ζωντανού και δυνατού κομματιού της χώρας μας.
Το έχουμε ανάγκη όλοι, και πιο πολύ οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ, που περνάμε δύσκολες στιγμές σε όλα τα επίπεδα, αλλά αυτό που μας πονάει πιο πολύ είναι πως νιώθουμε απομονωμένοι, ξεκομμένοι από τη κοινωνία.
Δεν μπορεί ο «φόβος», του να μας κατηγορήσουν για «λάθη» ή λάθη, να είναι το κυρίαρχο στοιχείο που καθορίζει τη στάση και τη πολιτική τακτική του κόμματος. Αυτό θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει.

Με το όπλο παρά πόδας
Γιώργος (τέως)»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.