Σκόνταψε για πάνω από µισή ώρα η απόφαση του Συµβουλίου το βράδυ της Τετ’άρτης 26/11για τον ορισµό αντιπροσώπων στην Επιτροπή Παρακολούθησης του θέµατος των παράπλευρων διοδίων της Β.Α. Αττικής.

Ο δήµαρχος Κηφισιάς, κ. Θωµάκος τόνισε ότι θα πρέπει να είναι σε ετοιµότητα για δυναµικές κινητοποιήσεις, ώστε να αποφευχθεί η δηµιουργία διοδίων στους παράπλευρους δρόµους και ζήτησε από την αντιπολίτευση να ορίσει έναν αντιπρόσωπο, ο οποίος µαζί µε τους δύο της πλειοψηφίας θα παρακολουθούν το θέµα.

Η µείζων αντιπολίτευση πρότεινε τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ η παράταξη του κ. Κανακάκη τον κ. Γιάννη Τσαγκάρη. Έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις οι σύµβουλοι ψήφισαν τον κ. Τσαγκάρη µε 13 ψήφους, ο κ. Παπαδόπουλος έλαβε 10, ενώ υπήρχαν και 9 λευκά ψηφοδέλτια.

Να θυμίσουμε ότι ο δήµαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωµάκος πήρε μέρος στη διαδηµοτική συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε µε φόντο τον κίνδυνο για επιβολή παράπλευρων διοδίων που θα επηρεάσουν τους κατοίκους πολλών ∆ήµων µεταξύ των οποίων και το δικό µας.

Η συνάντηση πραγµατοποιήθηκε στο ∆ηµαρχείο ∆ιονύσου την Πέµπτη 20 Νοεµβρίου µε παρόντες επίσης τους αντιπεριφερειάρχες, Πέτρο Φιλίππου και Γιώργο Καραµέρο, τους περιφερειακούς συµβούλους, Ιωάννα Στεργίου και Γιώργο Μπαλάφα και τους ∆ηµάρχους ∆ιονύσου, ∆ιονύση Ζαµάνη και Ωρωπού, Θωµά Ρούσση. Κατά τη συνάντηση υπογράφτηκε από τους παριστάµενους κείµενο διαµαρτυρίας, κατά το οποίο ζητούν την αποµάκρυνση όλων των διοδίων από την Αττική.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.