Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 12ο Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών Νέας Ερυθραίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Β΄ Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας της Νέας Ερυθραίας, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016.

Εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικές δραστηριότητες καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις με θεατρικό παιχνίδι, καραγκιόζη και μπαλονοκατασκευές διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Οι  μικροί πρωταγωνιστές μέσα από το παιχνίδι και τις πλούσιες δράσεις προσέγγισαν τη διαφορετικότητα και τη συνεργασία, ανακάλυψαν ήθη και έθιμα από τη Μικρά Ασία και δημιούργησαν μικροκατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά. Τα παιδιά συγκίνησαν τους γονείς και τους δασκάλους τους με το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους.

Καλωσόρισμα στην εκδήλωση απηύθυνε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών Νέας Ερυθραίας Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, η οποία τόνισε το παιδαγωγικό έργο που επιτελείτε στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς και υπογράμμισε ότι «η δημοτική Αρχή θα συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα παιδιά».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης.

Το Φεστιβάλ αποτελεί παράδοση για τη Νέα Ερυθραία και για την υλοποίηση του εργάζονται και προσφέρουν οι παιδαγωγοί και η θεατρολόγος των Παιδικών Σταθμών Νέας Ερυθραίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.