Σύσσωμη η Επιστημονική Ομάδα και 3μελή της Ομάδας Εθελοντών παρουσίασαν το έργο του φορέα με ανακοινώσεις και βιωματικά εργαστήρια. Η Σ. Μακαρώνη, με προφορική ανακοίνωση, παρουσίασε το Καινοτόμο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών σε Εφήβους «Boys and Girls Plus», πιλοτική εφαρμογή στην Ελλάδα.

Η Δ. Γιαννοπούλου, με βιωματικό εργαστήριο, παρουσίασε το πρόγραμμα για γονείς «Επικοινωνία στα Ζευγάρια». Η Β. Αλεξάκη, με βιωματικό εργαστήριο, παρουσίασε το πρόγραμμα βραχείων παρεμβάσεων για μαθητές Β/βάθμιας «Πλοηγήσου με Ασφάλεια». Μεγάλη στιγμή, τόσο για την ΠΡΟΝΟΗ όσο και για την Πανελλήνια Συνάντηση, ήταν όταν η Ε. Παπακώστα, εθελόντρια, παρουσίασε με προφορική ανακοίνωση το Πρόγραμμα Βραχείας Παρέμβασης για την ενημέρωση του σχολικού εκφοβισμού και της βίας για μαθητές Δημοτικού «ΑΚΟΥΩ –ΒΛΕΠΩ – ΜΙΛΑΩ» και η Κ. Βελέντζα και Σ. Αληφαντή, με αναρτημένη ανακοίνωση, έκαναν μια «Ιστορική Αναδρομή για τα Κηφισοπαιχνιδίσματα».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Κ.Π. ΠΡΟΝΟΗ, με εκπρόσωπο την Α. Αλεξάκη – Αναστασοπούλου, συμμετείχε στη Συντονιστική και Επιστημονική Επιτροπή του Δικτύου για την οργάνωση της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.