????????????????????????????????????

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή πλευρικών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο, η οποία θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το προσεχές χρονικό διάστημα, να δηλώσουν συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, καταθέτοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου τους, επικοινωνώντας με τον Δήμο στους αριθμούς τηλεφώνου 213 21402003 και 213 2007250-4 ή αποστέλλοντας μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@kifissia.gr, gtipou@kifissia.gr, dim_lianos@yahoo.gr.

Η μεταφορά στην Αθήνα θα γίνει με πούλμαν, το οποίο θα προσφέρει ο Δήμος.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, «στο ΥΠΕΚΑ επεξεργάζονται οι αρμόδιοι, αυτή την χρονική περίοδο, τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπου η κύρωση της θα οδηγήσει στην εγκατάσταση πλευρικών σταθμών διοδίων στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Α/Κ Αγ. Στεφάνου, στην οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.