Μια νέα δομή στο Δήμο Κηφισιάς λειτουργεί επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, αριθ. 3 περιοχή Εργατικών Πολυκατοικιών, Κάτω Κηφισιά.

Συστεγάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/νσης Κοιν. Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι προσβάσιμος από Α.Μ.Ε.Α.

Ωφελούμενοι του Κέντρου είναι όλοι οι κάτοικοι του δήμου της Κηφισιάς, και κατά προτεραιότητα άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, παιδιά που διαβιούν καταστάσεις αποκλεισμού, οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και γενικότερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως περιγράφονται στο «Εθνικό Στρατηγικό πλαίσιο για την Κοινωνική Ένταξη»

Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ στελεχώνεται από τρεις κοινωνικούς επιστήμονες.
Δύο κοινωνικούς λειτουργούς και έναν ψυχολόγο όπου είναι στη διάθεση των ωφελουμένων.
Οι δημότες, για εξυπηρέτησή τους, μπορούν να προσέλθουν καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 7:30 – 15:30 ή να επικοινωνούν στο εξής τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας :
210-8014249

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.