Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 58η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, καθώς οι επισκέπτες της και όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος», ξεπέρασαν τους 80.000.
Στις 18 ημέρες που διήρκεσε η Ανθοκομική Έκθεση, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των Ελλήνων παραγωγών, που επί σειρά ετών την έχουν αναδείξει ως κορυφαίο γεγονός της ελληνικής ανθοκομίας, να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της, να ενημερωθούν και να πάρουν ιδέες για το πώς να φτιάξουν τον κήπο και την βεράντα τους με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή λήξης της 58ης Ανθοκομικής Έκθεσης, τόνισε:
«Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα και ‘‘πράσινη’’ ευαισθητοποίηση στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, για ένα καλύτερο αύριο. Ο κορυφαίος θεσμός της Ανθοκομίας συμπλήρωσε φέτος 58 παρουσίες με αφετηρία το 1936 και κάνει όλους εμάς που κατοικούμε σ’ αυτήν την πόλη, τους ανθοπαραγωγούς, και το Δημοτικό Συμβούλιο, υπερήφανους που η Κηφισιά συνεχίζει να προσφέρει στην οικονομία και στον πολιτισμό της Ελλάδας και να αποτελεί παράδειγμα και για άλλους δήμους, που διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια γιορτές λουλουδιών. Στις σημερινές δραματικές περιβαλλοντικές συνθήκες επιβάλλεται η αναθεώρηση του τρόπου έκφρασης της περιβαλλοντικής μας συνείδησης και των καταναλωτικών μας συνηθειών».
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άννα Κορογιαννάκη, το Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι προσέφεραν τιμητικά βραβεία και διακρίσεις στα καλύτερα εκθεσιακά περίπτερα.

 


Προηγούμενο άρθρο«ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ» στο Άλσος Κηφισιάς
Επόμενο άρθροΤιμώμενο το Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.