Ο Δήμος Κηφισιάς και η COCO-MAT προσκαλούν στις 2 Νοεμβρίου σε μία εκδήλωση εθελοντικού χαρακτήρα, με σκοπό το μάζεμα της ελιάς στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της COCO-MAT με την πολύτιμη βοήθεια της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου και του τμήματος Συντήρησης Πρασίνου & Κηποτεχνίας του Δήμου Κηφισιάς, θα συμμετέχουν στη συγκομιδή των καρπών της ελιάς και στο κλάδεμα των δέντρων.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να προσφερθεί το λάδι που θα προκύψει, σε συνανθρώπους της περιοχής που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία και την εκκλησία του Δήμου.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος προσκαλεί όλους τους δημότες να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 9:00, στον κοινόχρηστο χώρο στην οδό Ανθέων (τρίγωνο Φραγκοπούλου), με την παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση:

Είναι μία ευκαιρία να πάρουμε τα παιδιά μας, να ζήσουν αυτή την εμπειρία, να απολαύσουμε τη φύση μαζί τους και να γιορτάσουμε τη συγκομιδή με τον παραδοσιακό τρόπο, γευματίζοντας κάτω από τις ελιές, με ότι έχουμε μαζί μας.

Τα οφέλη της ιδέας αυτής πολλά, αφού θα μαζευτούν οι καρποί και δεν θα πάει χαμένο το λάδι τους, η περιποίηση των δέντρων θα βοηθήσει στο να παραχθούν καρποί και του χρόνου, καθαρίζοντας τον χώρο θα ανανεωθεί η δημόσια εικόνα της περιοχής και τέλος θα σταλεί το μήνυμα για τη σημασία της κοινής προσπάθειας, του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail στο sillogi-elaiokarpou@coco-mat.com ή να καλέσετε στα τηλέφωνα: Γραφείο Τύπου Κηφισιάς – 213 2007254, Marketing COCO-MAT – 210 6251971 (εσωτ. 321).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.