Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκαν χθες (Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015) ο προϋπολογισμός του 2016 και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

1.    Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016: Το θέμα, που εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρ. Καραμάνος, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (υπερψήφισαν οι παρατάξεις Δύναμη Ζωής, Αττική, 180ο Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο, Αττική Συμμέτοχοι στο Αύριο, Ανάσα για την Οικολογία και Παρέμβαση για την Αττική-Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση και καταψήφισαν οι παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Ελληνική Αυγή, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρίνα Κούκα, Ζωή Ράικου, Άννα Βασιλάκη, Φλωρεντία Νικολιδάκη και Ασημάκης Μαντάς).

2.    Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016: το θέμα, που εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία  (υπερψήφισαν οι παρατάξεις Δύναμη Ζωής, Αττική, Αττική Συμμέτοχοι στο Αύριο, Ανάσα για την Οικολογία και Παρέμβαση για την Αττική-Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση και καταψήφισαν οι παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Ελληνική Αυγή, 180ο Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρίνα Κούκα, Ζωή Ράικου, Άννα Βασιλάκη, Φλωρεντία Νικολιδάκη και Ασημάκης Μαντάς, ενώ λευκό ψήφισε η Φωτεινή Βρύνατης παράταξης 180ο  Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.