Στον ορισμό εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων προχώρησε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στους οποίους αναθέτει την εποπτεία και τον συντονισμό δράσεων του Δήμου.

Συγκεκιριμένα, ο δήμαρχος τροποποιεί την 250/2017 Απόφασή του για τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και αναθέτει στους ακόλουθους δημοτικούς συμβούλους την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, καθώς και την υπογραφή με εξουσιοδότησή του συγκεκριμένων εγγράφων και πιστοποιητικών:

Στη δημοτική σύμβουλο Δήμητρα Αγαπάκη, ως εντεταλμένη Νομικής Υπηρεσίας, τις αρμοδιότητες της εποπτείας και ευθύνης του Τμήματος της Νομικής Υποστήριξης.

Στη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Καραλή, ως εντεταλμένη Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέας Ερυθραίας, την αρμοδιότητα της εποπτείας του ΚΑΠΗ της Νέας Ερυθραίας σε στενή συνεργασία με το τμήμα Πολιτικών Κοινωνικής Προστασίας Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κομιανό, ως εντεταλμένο Πρασίνου, την αρμοδιότητα της εποπτείας του Τμήματος Πρασίνου και Κηποτεχνίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Στον δημοτικό σύμβουλο Δημήτριο Μωράκη, ως εντεταλμένο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, την αρμοδιότητα της εποπτείας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Ηλεκτροφωτισμού και Πολιτικής Προστασίας, εκτός του γραφείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Παντελεάκη, ως εντεταλμένο Προσχολικής Αγωγής, την αρμοδιότητα της εποπτείας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Στον δημοτικό σύμβουλο Παντελή Παπανικολόπουλο, ως εντεταλμένο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με την αρμοδιότητα της εποπτείας του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και των θεμάτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών – Οικονομικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης.

Στη δημοτική σύμβουλο Χριστίνα-Μαρία Τσιάμα, ως εντεταλμένη Ελεύθερου Πανεπιστημίου, την αρμοδιότητα της εποπτείας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου «Νικόλαος Αντωνόπουλος» σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας».

Στον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Τσούλο, ως εντεταλμένο Τοπικής Δημοκρατίας, την αρμοδιότητα της Προετοιμασίας, Οργάνωσης, Υλοποίησης των Συνοικιακών Συνελεύσεων, σε στενή συνεργασία με τα Συνοικιακά Συμβούλια, καθώς και της συγκέντρωσης – ταξινόμησης των προτάσεων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού.

Στη δημοτική σύμβουλο Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, ως εντεταλμένη Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, τις αρμοδιότητες:

α) Της εποπτείας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

β) Της μελέτης, σχεδίασης, εισήγησης και παρακολούθησης συστημάτων και προγραμμάτων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης και χωριστής διαλογής αποβλήτων, προσωρινής αποθήκευσης, μεταφόρτωσης κι επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ισχύει ως προς τους άμισθους συμβούλους του Δήμου η υπ΄ αρ.250/2017 Απόφαση δημάρχου.

Προηγούμενο άρθροΒγήκε η άδεια δόμησης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας
Επόμενο άρθροΗ Αθανασία Παπασπύρου πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.