Remain… Τσιμπάκη, στον πάγκο του Πανερυθραϊκού

Ανανέωσαν στον Πανερυθραϊκό οι Κ. Γκρίτζας και Θ. Γεωργακόπουλος

98
0

Ανανεώνει, για 6η συνεχή χρονιά, την παραμονή του στον Πανερυθραϊκό ο Αντώνης Τσιμπάκης, που έχει συνδυάσει την παρουσία του με μερικές από τις μεγάλες στιγμές του Συλλόγου των Βορείων Προαστίων (Κύπελλο ΕΠΣΑ, Πρωτάθλημα Αθηνών, Κύπελλο Ερασιτεχνών).

Ο νεαρός προπονητής αναμένεται και τη νέα περίοδο να συνεχίσει τη μεθοδική δουλειά που κάνει στον Πανερυθραϊκό, συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, και στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Ανανέωσαν στον Πανερυθραϊκό οι Κ. Γκρίτζας και Θ. Γεωργακόπουλος

Ο 30χρονος αμυντικός Κώστας Γκρίντζα και ο 25χροος κεντρικός αμυντικός Θανάσης Γεωργακόπουλος είναι οι δύο πρώτοι παίκτες του Πανερυθραϊκού που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα των Βορείων Προαστίων και πλέον θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Τσιμπάκη.

Στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους, ο σχεδιασμός της διοίκησης περιλαμβάνει την απόχτηση κεντρικού αμυντικού, μέσου και επιθετικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.