Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς. Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Β΄ Παραρτήματος του Β΄ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Κηφισιάς που βρίσκεται στην οδό Όθωνος 36 Α, υπό την επίβλεψη του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς Γιάννη Παντελεάκη.

Η Τεχνική Υπηρεσία και η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς διαμόρφωσαν τον αύλειο χώρο τοποθετώντας και συνθετικό χλοοτάπητα, έργο που υλοποιήθηκε με χορηγία ιδιώτη. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν ειδικά όργανα-παιχνίδια (τραμπάλες, διπλή τσουλήθρα, σπιτάκι και τούνελ) δημιουργώντας ένα περιβάλλον ιδανικό και ασφαλές για τις ώρες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας των παιδιών.

Οι ενέργειες αυτές εντάσσονται σε ένα γενικότερο πρόγραμμα που υλοποιεί η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού  για την αναβάθμιση των χώρων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.