Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη», σας προσκαλούν στην ομιλία, με θέμα: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ!», που θα πραγματοποιηθεί από την Κοινωνική Λειτουργό, Σύμβουλο Εξαρτήσεων Νέων και Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης, κ. Βασιλική Αλεξάκη.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 μμ, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς, Διονύσου & Μυρσίνης 2, Κηφισιά.
Στην ομιλία, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε :
• Εάν υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές στον κύκλο ζωής της οικογένειας, που μας αποδυναμώνουν ως γονείς και μας οδηγούν στην αναζήτηση βοήθειας από ψυχολόγο για θέματα εξαρτήσεων και γενικότερα θέματα ψυχικής υγείας;
• Πότε μπορεί να υποκαταστήσει τον γονεϊκό μας ρόλο ο ψυχολόγος;
• Αν υπάρχει η δυνατότητα, ακόμα και μέσα από μια απλή πρόταση, που θα απευθύνουμε στα παιδιά μας να τα προστατέψουμε από τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες της ζωής;
• Εάν υπάρχουν τρόποι να αποφύγουμε την επίσκεψη στον ψυχολόγο;
• Και κυρίως, τι σημαίνει να είμαστε γονείς;
Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωσή μας.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2108082673

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.