Τετάρτη 6/5

17:30 «Φυτεμένα Δώματα – Η σύγχρονη λύση για την επαναφορά του χαμένου αστικού πρασίνου» Νικόλαος Ντούλας, Γεωπόνος, Διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών με ειδίκευση στα φυτεμένα δώματα.  Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

19:00 «Μαστιχοφόρος σχίνος και μεσαιωνικά καστροχώρια: Το διαχρονικό ελιξίριο της ζωής στη Νότια Χίο»  Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και ΒΑ Αττικής. Εισηγούνται ο κ. Γεώργιος Δαμαλάς, Καθηγητής, Διδάκτωρ Πυρηνικής Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Λονδίνου και η κα. Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη, Πρόεδρος του Συλλόγου Χίων Κηφισιάς – Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.  Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

Πέμπτη 7/5

18:00 «Σχεδιά-ΖΩΝΤΑΣ την παιδική ΧΑΡΑ»  Σταυρούλα Κατσογιάννη, Γεωπόνος MSc -Αρχιτέκτονας Τοπίου.  Μετά την ομιλία, στο περίπτερο της ΠΕΕΓΕΠ, θα μπορέσετε να πάρετε συμβουλές και οδηγίες για τη διαμόρφωση του κήπου ή της βεράντας σας. Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

Παρασκευή 8/5

18:00 Φίλοι Κτήματος Τατοϊου.  «Πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοϊου: Αναβίωση & Αειφορία». Εισηγείται ο κ. Βασίλειος Κουτσαβλής – Πρόεδρος Φίλων Κτήματος Τατοϊου.  Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

19:00 «Τα σκληρά υλικά στον κήπο»  Σταυρούλα Κατσογιάννη, Γεωπόνος MSc -Αρχιτέκτονας Τοπίου.  Μετά την ομιλία, στο περίπτερο της ΠΕΕΓΕΠ, θα μπορέσετε να πάρετε συμβουλές και οδηγίες για τη διαμόρφωση του κήπου ή της βεράντας σας. Στο Αμφιθέατρο της ΠΕΕΓΕΠ.

20:00 «Βεγγέρα Ποίησης» με την επιμέλεια του εκδοτικού οίκου Εκάτη. Συντονίζει ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος. Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

Σάββατο 9/5

10:00 «Η φύση διδάσκει». Περιβαλλοντική εκπαίδευση από την κα. Νίκη Κεφαλά, Γεωπόνο, εκπρόσωπο εταιρείας έργων πρασίνου GreenFox. Στο περίπτερο της ΠΕΕΓΕΠ.

12:00 Ομιλία Ολλανδικής Πρεσβείας «Orange Grove, The International Center for start-ups» By Anna Maria Poullis, Project Manager.  Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

17:00 «Το πάρκο  στις Τζιτζιφιές, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» Κώστας Τάτσης Γεωπόνος Ε.Δ.Ε. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΕΓΕΠ.  Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

18:00 «Η ανακύκλωση στην Ελλάδα – μύθοι και αλήθειες» Ρόζυ Χαριτοπούλου Δρ. Μηχανικός Διευθύντρια Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης. Στον «Πορτοκαλεώνα» του άλσους.

20:30 Συναυλία Gadjo Dilo. Ένα ξεχωριστό μουσικό σχήμα, που δημιουργήθηκε με σκοπό να ζωντανέψει την “Manouche gypsy jazz” μουσική παράδοση, αντλώντας έμπνευση από τον σπουδαίο τσιγγάνο κιθαρίστα της jazz, Django Reinhardt. Με πολλές πετυχημένες διασκευές, γνωστών ελληνικών τραγουδιών. Στο Stage του άλσους.

Κυριακή 10/5

10:00  «Φτιάχνοντας φωλιές πουλιών». Περιβαλλοντική εκπαίδευση από τον Κώστα Τάτση, Γεωπόνο Ε.Δ.Ε. Μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΕΓΕΠ . Στο Περίπτερο της ΠΕΕΓΕΠ.

11:00 Κουκλοθέατρο Χαρχούτ «Ρόδες από πορτοκάλι, τρένο από αγριολούλουδα και αχτίδες». Όταν ο άνθρωπος επεμβαίνει στην αρμονική ζωή των πλασμάτων του δάσους, προσπαθώντας να τα διώξει από το χώρο τους, αυτό που νικάει τελικά είναι η αγάπη για τη φύση. Ένα ταξίδι με ένα τρένο, που κινείται με τη δύναμη της παιδικότητας.

12:00- 13:30 «Ηλίας and the notorious troupe» Jazz – Swing  ήχοι. Στο Stage του άλσους.

Λήξη 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

19:00 Φιλαρμονική Δήμου Κηφισιάς. Βραβεύσεις – Παιδική χορωδία του Συλλόγου «Τροβαδούροι Κηφισιάς» – Ομιλία Δημάρχου και Προέδρου Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.