Σημαντική διάκριση έλαβε ο Δήμος Κηφισιάς, στην τελετή  Απονομής των Βραβείων Bravo Sustainability Awards για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, την οποία διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός QualityNet Foundation στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015.

Ο Δήμος Κηφισιάς βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα BRAVO IN ACTION για την κοινωνική πρακτική και τη συνεργασία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου με τη ΜΚΟ Φάρος Ελπίδας.

Η παραλαβή του βραβείου έγινε από την αντιπρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Μαρία- Χριστίνα Τσιάμα η οποία μεταξύ άλλων τόνισε «Η βράβευσή μας στη θεματική ενότητα BRAVO IN ACTION ενισχύει τη βαρύτητα της διάκρισης, καθώς υπογραμμίζει τους στόχους των δράσεών μας, που δεν είναι άλλοι από την επίτευξη της κοινωνικής συνοχής και τη συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, στις οποίες όλοι οι Οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλουν να δείχνουν ευαισθησία».

Τα Bravo Sustainability Awards στοχεύουν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, και στην προώθηση ενός διαλόγου με ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εταίρων, οι οποίοι διαμορφώνουν τις τάσεις στη χώρα μας, προωθώντας παράλληλα τα μηνύματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Μέσα από μια διαδικασία διαλόγου με 120 κοινωνικούς εταίρους και με τη συμμετοχή 4.686 ενεργών πολιτών διαγωνίστηκαν, αξιολογήθηκαν και αναδείχθηκαν 170 πρωτοβουλίες και δράσεις σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.