Δευτέρα 11/6 που γράφω αυτές τις γραμμές διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει συνεχώς. Την άλλη Δευτέρα πρέπει να έχουμε κυβέρνηση. Ο τόπος δεν αντέχει Τρίτη εκλογική αναμέτρηση. Βρισκόμαστε σε μια τρομακτική πραγματικότητα. Εμείς οι πολίτες κρατάμε το κλειδί της διακυβέρνησης της χώρας με την ψήφο μας.
Στην δημοκρατία, ο λαός τίποτα δεν παθαίνει που δεν το έχει επιλέξει ο ίδιος και εμείς οι ψηφοφόροι οφείλουμε να ξέρουμε ότι στις 17 Ιουνίου δεν θα πάρουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που ψηφίσαμε την προηγούμενη.
Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι ώστε να υπάρξει κυβέρνηση και να κινηθεί επιτέλους το σύστημα. Οι Ευρωπαίοι πλέον φαίνεται σοβαρά ότι δεν μπλοφάρουν και μπορούν κάποια στιγμή να μας πουν περάστε έξω και να κόψουν το σάπιο δάκτυλο της Ευρώπης, την Ελλάδα. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και αποτελεσματικότητα. Αισθάνεσαι αγανάκτηση με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα!
Με την οργή και την αγανάκτηση όμως κάποιοι στείλανε στην βουλή, τον Κασιδιάρη. Και αυτός δεν είναι μόνος του!
Η διάλυση του κράτους, η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα έφεραν το αποτέλεσμα τώρα να βγαίνουν οι καραμπίνες. Η βία μεγαλώνει τα προβλήματα και οδηγεί πάντα σε αδιέξοδο. Είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη να δώσει πολιτική απάντηση τόσο με την στάση του όσο και με την πολιτική επιλογή του. η Ελλάδα του φόβου, πρέπει να κινηθεί και η ελπίδα για το μέλλον πρέπει να δυναμώσει τους Έλληνες. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ πρέπει να απομονωθούν. Δεν πρέπει να πάρουν ξανά κοινοβουλευτική θέση. Η Ελλάδα είναι πατρίδα της Δημοκρατίας και έχει ζήσει τέτοιες συγκυρίες στο παρελθόν με επιβολή άσχημων καταστάσεων. Ο λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. Τα σημάδια είναι ανησυχητικά. Οι στιγμές που ζήσαμε και έκαναν τον γύρω του κόσμου, είναι ανατριχιαστικός. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας απείλησαν και έφεραν την βία. Ζούμε μια επώδυνη πραγματικότητα που δεν μπορούμε ούτε να την αγνοήσουμε ούτε να την εξαφανίσουμε.
Μόνο με ενότητα μπορούμε να προχωρήσουμε.
Οι εκλογές δεν είναι χαβαλές, ότι ψηφίσεις θα πάρεις.
Βρείτε κοινά σημεία και εξασφαλίστε την διακυβέρνηση της χώρας.
Η 17η Ιουνίου δεν είναι δεδομένη, πρέπει να παλέψουμε για να διεκδικήσουμε. Πρέπει να πάμε όλοι μας, προετοιμασμένοι και διαβασμένοι για να δώσουμε την ψήφο μας. Οι εκλογές είναι κάτι σαν το ταμείο. Μετά την απομάκρυνση, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.Εμείς κρατάμε το κλειδί της διακυβέρνησης της χώρας με την ψήφο μας

Προηγούμενο άρθροEm@il
Επόμενο άρθροΠλασματικά χρόνια ασφάλισης. Τι είναι πώς αναγνωρίζονται και πώς να βγείτε στην σύνταξη νωρίτερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.