Στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ερυθραίας εντάσσεται το δίκτυο ύδρευσης της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.».

Με ενέργειες του Δήμου Κηφισιάς υλοποιήθηκε έργο για τη συγχώνευση του παλαιού δικτύου στο υπάρχον δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ερυθραίας, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου:

Μετά από σχετική αλληλογραφία τον Οκτώβριο του 2014 και την ενημέρωση από τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ότι πρόκειται να διακοπεί η υδροδότηση της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» από την ιδιόκτητη γεώτρηση που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της (πρώην Αγροτική), χρονίζουσα εκκρεμότητα των προηγούμενων διοικήσεων, ξεκινήσαμε αρχές του 2015 μια καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης του δικτύου ύδρευσης της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» με δικούς μας υπαλλήλους, λόγω έλλειψης σχεδίου από την ίδια την εταιρεία.

Στα μέσα του 2015 ολοκληρώθηκε η διαδικασία της καταγραφής και αμέσως μετά ο Δήμος προέβη στην υλοποίηση έργου για τη συγχώνευση του παλαιού δικτύου στο υπάρχον δίκτυο ύδρευσης της Νέας Ερυθραίας. Παράλληλα δημιουργήθηκε και ένας νέος αγωγός Φ125 για τις ανάγκες υδροδότησης των ακινήτων που βρίσκονται στα υψηλά σημεία τόσο της Νέας Ερυθραίας όσο και της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.». Ο νέος αυτός αγωγός ξεκινάει από τη δεξαμενή Ισμήνης με ανεξάρτητο ηλεκτρομηχανολογικό πίνακα, ανεξάρτητο «inverter» και δυο αντλίες «booster pump» για την υδροδότηση και εξομάλυνση της πίεσης. Ένα έργο πνοής και για την «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» και για τη Νέα Ερυθραία, όπου χρόνια τώρα αρκετές ιδιοκτησίες χρησιμοποιούσαν πιεστικά με δεξαμενές και είχαν αρκετά προβλήματα, λόγω χαμηλής πίεσης του δικτύου. 

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του έργου και την υδροδότηση της «ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.» από το δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κύριο μέρος των εργασιών πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας και υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Μιχάλη Καυγαλάκη.

Ο αντιδήμαρχος

Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού & Ύδρευσης

Μιχάλης Χρ. Καυγαλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.