“Το κύρος του πολιτικού συστήματος και των θεσμών ως προϋπόθεση για την αποτελεσματική άσκηση της εξουσίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” είναι το κύριο θέμα στο στρογγυλό τραπέζι που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών «Συναντήσεις Ενημέρωσης, Προβληματισμού, Άποψης και Διαλόγου» (ΣΕΠΑΔ), τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 8:00 το βράδυ, στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο επίτιμος καθηγητής, πρόεδρος Διοικ. Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης, Χρήστος Ροζάκης, ενώ τις σκέψεις τους θα καταθέσουν η Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ο Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Ανδρέας Στεφανίδης, πρόεδρος της Ακαδημίας Νέας Επιχειρηματικότητας, ο Πάνος Τσακλόγλου, καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και πρώην υπουργός.

Θα ακολουθήσει ευρύτερος διάλογος με τη συμμετοχή του κοινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.