Συνεδρίασε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, στη Βίλλα Κώστα, στη Νέα Ερυθραία, η νεοεκλεγείσα Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κηφισιάς, που αποτελείται από πενήντα μέλη (δημότες και εκπρόσωποι φορέων), τα οποία και ορίστηκαν κατόπιν κλήρωσης σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η θητεία της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης θα λήξει στις  5/3/2017.

Στην πρώτη της συνεδρίαση η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, αν και κλήθηκε να εκφράσει άποψη επί του Τεχνικού Προγράμματος και τους κωδικούς του  Προϋπολογισμού του Δήμου Κηφισιάς για το 2015, θέματα τα οποία ήρθαν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, περισσότερο ασχολήθηκε με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και για τις τρεις Δημοτικές Ενότητες. Εξασφαλίστηκε δε οριακή απαρτία, καθώς εκ των 50 συνολικά μελών της, προσήλθαν 26, εκ των οποίων μόνο τρεις δημότες και οι υπόλοιποι ως εκπρόσωποι φορέων του Δήμου Κηφισιάς.

ΠΗΓΗ: ΑΜΑΡΥΣΙΑ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.