Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στις 19:30 στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

 1. Συζήτηση επί αιτήματος κατοίκων αναφορικά με το κτήριο του ΟΤΕ επί των οδών Ερυμάνθου & Αγραύλης στο Ο.Τ. 436, Κηφισιά.
 2. Λήψη απόφασης για τη συντήρηση και λειτουργία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας από τον Δήμο Κηφισιάς, μετά την παράδοση του έργου, της προσθήκης κτηρίου και αποκατάστασης διατηρητέων κτηρίων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, από την ΚΤ.ΥΠ.
 3. Επί της 49/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ2) STOP, επί της οδού Ηφαιστίωνος Παπαδόπουλου, στη συμβολή με τις οδούς Μπακογιάννη και Θήρας, στην Κηφισιά».
 4. Επικαιροποίηση της 311/2000 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος εστιατορίου – μεζεδοπωλείου στην οδό Εμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά.
 5. Επικαιροποίηση της 150/2003 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος – ψαροταβέρνας στην οδό Ελαιών 54, Κηφισιά.
 6. Λήψη απόφασης για την προθεσμία καταβολής οφειλών από νέες πράξεις επιβολής εισφοράς σε χρήμα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 142 του Ν. 4495/2017 (ΦΕΚ 167 Α΄).
 7. Λήψη απόφασης για τον Απολογισμό Οικονομικού Έτους 2017 του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς.
 8. Αποζημίωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας».
 9. Έγκριση παράτασης του συμβατικού χρόνου της μελέτης με τίτλο: «Πολεοδομική Μελέτη Αναθεώρησης Ρυμοτομικού Σχεδίου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας».
 10. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής και επιστροφή εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης προμήθειας Ομάδας Β: «Software Λογισμικό και άδειες χρήσης εξυπηρετητών» του συνοπτικού διαγωνισμού για προμήθεια εξυπηρετητών (servers) – λογισμικού του Δήμου Κηφισιάς.
 11. Λήψη απόφασης για παραχώρηση σχολικού χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, στον Νέο Πολιτικό Φορέα «Κίνημα Αλλαγής» για τη διεξαγωγή εκλογής συνέδρων.
 12. Έγκριση για 1η παράταση του έργου «Κατασκευή νέας υδρογεώτρησης στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας».
 13. Αποδοχή παραιτήσεων και αντικατάσταση τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς».
 14. Αποδοχή παραιτήσεων και αντικατάσταση αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ Κηφισιάς «Μένανδρος».
 15. Ορισμός αμοιβής δικηγόρου μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και σε συνέχεια των υπ΄ αριθ. 560/2017 και 564/2017 αποφάσεων αυτής.
 16. Επί αιτήματος για διαγραφή ποσού 291,63 ευρώ από προσαυξήσεις ληξιπρόθεσμης οφειλής.
 17. Επί αιτήματος για μερική ή ολική διαγραφή κλήσεων ΚΟΚ καθώς και για διαγραφή ποσού 129,61 ευρώ από προσαυξήσεις ληξιπρόθεσμης οφειλής.
 18. Επιστροφή ποσού 44,00 ευρώ ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
 19. Επιστροφή ποσού 400,00 ευρώ ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.