Στην έδρα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς και γενικός γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Νίκος Χιωτάκης και παρακολούθησε ως εκπρόσωπος της ΠΕΔΑ, τη Σύνοδο της Ολομέλειας της Επιτροπής Περιφερειών με θέμα «Νέα Ευρωπαϊκή ατζέντα για την ένταξη», όπου συζητήθηκε εκτενώς το καυτό θέμα της ένταξης των νομίμων μεταναστών.
Στη σύνοδο μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα της αντιμετώπισης της παιδικής φτώχειας και της ανεργίας στους νέους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο δήμαρχος Κηφισιάς και οι υπόλοιποι δήμαρχοι της ελληνικής αποστολής συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συζητήθηκαν η οικονομική κρίση  που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι μεγάλες θυσίες στις οποίες υποβάλλονται οι πολίτες.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου Κηφισιάς, «ο κ. Μπαρόζο κατανόησε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες πολίτες σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία και τόνισε πως πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει οι πολιτικοί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.