Παράταση τεσσάρων μηνών στη διαβούλευση του σχεδίου νόμου «Κλεισθένης Ι» για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητεί το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς σε σχετικό ψήφισμα που ενέκρινε.

Συγκεκριμένα κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 9 ,αΐου 2018 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς με θέμα «Συζήτηση, προτάσεις και λήψη απόφασης επί του νομοσχεδίου “Κλεισθένης I”» που αφορά τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διαμορφώθηκε το εξής ψήφισμα:

Ζητείται η μη κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα 14-05-2018.

Ζητείται παράταση τεσσάρων μηνών, προκειμένου να ξεκινήσει ουσιαστική συζήτηση και διαβούλευση επί των επιχειρούμενων αλλαγών κατ΄ άρθρο και αποτίμηση της εφαρμογής του προηγούμενου νόμου «Καλλικράτης».

Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει την αντίθεσή του στην επιβολή «τέλους πρασίνου», εφόσον οι Δήμοι διαθέτουν ικανά αποθεματικά και οικονομική επάρκεια για την κάλυψή του.

 Η απόφαση αυτή πήρε τον αριθμό 253/2018 και υπογράφεται από την πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. που πήραν μέρος στη συνεδρίαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.