Σκόνταψε για πάνω από µισή ώρα η απόφαση του Συµβουλίου το βράδυ της Τετ’άρτης 26/11για τον ορισµό αντιπροσώπων στην Επιτροπή Παρακολούθησης του θέµατος των παράπλευρων διοδίων της Β.Α. Αττικής.

Ο δήµαρχος Κηφισιάς, κ. Θωµάκος τόνισε ότι θα πρέπει να είναι σε ετοιµότητα για δυναµικές κινητοποιήσεις, ώστε να αποφευχθεί η δηµιουργία διοδίων στους παράπλευρους δρόµους και ζήτησε από την αντιπολίτευση να ορίσει έναν αντιπρόσωπο, ο οποίος µαζί µε τους δύο της πλειοψηφίας θα παρακολουθούν το θέµα.

Η µείζων αντιπολίτευση πρότεινε τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ η παράταξη του κ. Κανακάκη τον κ. Γιάννη Τσαγκάρη. Έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις οι σύµβουλοι ψήφισαν τον κ. Τσαγκάρη µε 13 ψήφους, ο κ. Παπαδόπουλος έλαβε 10, ενώ υπήρχαν και 9 λευκά ψηφοδέλτια.

Να θυμίσουμε ότι ο δήµαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωµάκος πήρε μέρος στη διαδηµοτική συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε µε φόντο τον κίνδυνο για επιβολή παράπλευρων διοδίων που θα επηρεάσουν τους κατοίκους πολλών ∆ήµων µεταξύ των οποίων και το δικό µας.

Η συνάντηση πραγµατοποιήθηκε στο ∆ηµαρχείο ∆ιονύσου την Πέµπτη 20 Νοεµβρίου µε παρόντες επίσης τους αντιπεριφερειάρχες, Πέτρο Φιλίππου και Γιώργο Καραµέρο, τους περιφερειακούς συµβούλους, Ιωάννα Στεργίου και Γιώργο Μπαλάφα και τους ∆ηµάρχους ∆ιονύσου, ∆ιονύση Ζαµάνη και Ωρωπού, Θωµά Ρούσση. Κατά τη συνάντηση υπογράφτηκε από τους παριστάµενους κείµενο διαµαρτυρίας, κατά το οποίο ζητούν την αποµάκρυνση όλων των διοδίων από την Αττική.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΚΗΦΙΣΙΑ

Προηγούμενο άρθροΟμόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. για δυναμική διεκδίκηση των πόρων που δικαιούται η Αυτοδιοίκηση από την Πολιτεία
Επόμενο άρθροΨήφισµα του ΔΣ Κηφισιας κατά της απόφασης του ΥΠΕΚΑ να «κλέψει» από τις Περιφέρειες την αρµοδιότητα εκµετάλλευσης των απορριµµάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.