Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από καλές ποδοσφαιρικές συνθήκες στο γήπεδο “Φ.Βαρδαξής” στη Ν.Ερυθραία, ο τοπικός Πανερυθραικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Αγ.Ελεούσα, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Α.

Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν για ακόμα μια φορά, καθώς παρά τη βαθμολογική τους θέση, παρέμειναν αήττητοι για 8ο σερί παιχνίδι!

Το συγκρότημα του κ. Τσιμπάκη ήταν πιο κινητικό στο 1ο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας κινδύνους για την αντίπαλη εστία!

Όμως η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στο 31′ στους γηπεδούχος, αφού μετά από κεφαλιά του Αντωνιάδη, προσέκρουσε στο δοκάρι του τερματοφύλακα Ζούκα, με την μεγάλη ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη!

Η ομάδα της Αγ.Ελεούσας έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα… να αμύνεται με νύχια και με δόντια και παρότι δεν δημιούργησε κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ, κατάφερε να φύγει ατσαλάκωτη από την Νέα Ερυθραία, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι “ερυθρόλευκοι” έπαιζαν απο το 75′ με παίχτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Αδραχτά με 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Γιαννόπουλος – Τσαλίκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Τριανταφύλλου, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αλιάι (46’ Αντιόλ), Αναγνώστης (46’ Παπάζογλου), Μπρίλης (64’ Μπενετάτος), Αντωνιάδης, Αδρακτάς.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (46’ Καρυώτης), Καζάλας, Τσολάκογλου, Μιχελής, Βατίστας, Κακαβάς, Κλωνάρης (88’ Χρυσούλης), Τρίμπος, Πολυκρέτης (90’ Μπούσης), Λαναράς.

ΠΗΓΗkifissia24.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Κηφισιάς με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων
Επόμενο άρθροΠανερυθραϊκός Α2 μπάσκετ: Βαριά ήττα 78-58 από τους Μαχητές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.