Ξεκινούν από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 οι εγγραφές στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2015.

Η επιλογή των βρεφών και των προνηπίων γίνεται αξιοκρατικά, δίνοντας προτεραιότητα στις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες και στους εργαζόμενους γονείς, όπως τονίζουν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας Γιάννης Παντελεάκης και Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια, το κόστος, τις προϋποθέσεις κ.λπ., μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Οι αιτήσεις εγγραφής/επανεγγραφής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στο Γραφείο των Παιδικών Σταθμών (Εμμ. Μπενάκη 3, 1ος όροφος) ενώ για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας στο Δημοτικό Κατάστημα Ν. Ερυθραίας (Ν. Πλαστήρα & Ελ. Βενιζέλου, 1ος όροφος) από τις 9:00 έως τις 14:00.

Προηγούμενο άρθροΚατέλαβαν και το δρόμο…
Επόμενο άρθροΘεατρικά Βραβεία Κηφισιάς 8-14 Ιουνίου 2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.