«Ένα από τα καλά που έκανε, κατ’ εξαίρεση, ο ‘‘Καλλικράτης’’, είναι ότι απάλλαξε τη Νέα Ερυθραία από το ζυγό της βαρονίας και της δυναστείας. Θα μπορούσα να πω πολλά για το τι έχει υποστεί η περιοχή κι εσείς». Ευτυχώς, που δεν τα απαρίθμησε, τελικά, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατά την πρόσφατη κοπή της πίτας της Τ.Ο. ΝΔ, στη βίλα Κώστα, τα όσα έχει υποστεί η Νέα Ερυθραία από τους γειτόνους μας «βαρόνους» της οικογένειας Παπανδρέου. Πάλι καλά, γιατί θα μπορούσε να εκτεθεί περισσότερο, πλέον των όσων ανέφερε. Γιατί μπορεί ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς να έχει επιτυχίες στο εξωτερικό με την προσέλκυση νέων επενδύσεων, κατά τις πρόσφατες αποστολές του που οργανώνει ο κ. Παναγιωτόπουλος και το επιτελείο του, αλλά για τα εσωτερικά της πόλης των Μικρασιατών, μάλλον, ατυχείς ήταν οι διαπιστώσεις του τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. Αν εννοούσε, δηλαδή, πως οι τοπικές αρχές και η Αυτοδιοίκηση, η πόλη ολόκληρη, βρίσκονταν υπό τη δυναστεία της συγκεκριμένης οικογένειας, τότε, γιατί κανένας δήμαρχος την τελευταία 16ετία του Δήμου Νέας Ερυθραίας, δεν εκλέχτηκε με χρίσμα ή στήριξη ΠΑΣΟΚ; Υπήρχε κάποια συμπαιγνία ή οι ψήφοι, τελικά, των νεοδημοκρατών, έκριναν το εκλογικό αποτέλεσμα και στελέχη τους συνδιοικούσαν την πόλη;

Η «κολόνια» του αποχετευτικού Άνω Κηφισιάς

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια» του αποχετευτικού έργου ακαθάρτων στην περιοχή της Άνω Κηφισιάς. Δέκα χρόνια, όπως μάς πληροφορούν κάτοικοι της περιοχής, που διαμαρτύρονται έντονα για υποσχέσεις του δήμου, από τη δημαρχιακή θητεία Βάρσου, ακόμα, μέχρι και τις μέρες μας. «Τέλος του 2011 θα έχει τελειώσει το θέμα», υποσχέθηκε κορυφαίο στέλεχος της σημερινής διοίκησης του δήμου, βάζοντας, μάλιστα, και «στοίχημα» με τους κατοίκους. Ήδη, διανύουμε το δεύτερο μήνα του 2012 και τίποτε δεν έχει τελειώσει. Αποχέτευση δεν υπάρχει στην περιοχή και το χειρότερο, κάποιοι, με τις τελευταίες νεροποντές, αδειάζουν τα λύματα στους δρόμους. Η «Ν.Ε.» θα επανέλθει στο επόμενο φύλλο με ρεπορτάζ για ένα θέμα που ταλανίζει την Άνω Κηφισιά και τους κατοίκους της.

Προηγούμενο άρθροΜια πρωτοβουλία με αντίκρισμα
Επόμενο άρθροΗ ψυχή μου θέλει ελπίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.