Ο νέος φορέας, οι «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς», με ιδρυτικά μέλη τους Μ. Μάστρακα, E. ΚούτσηΑ. Κουρέπη, Λ. ΡακιτζήΑ. ΚαρράΔ. ΠαρασκευάΑ. Αλιπράντη και Ι. Λάκατζη, που συστάθηκε πρόσφατα, προγραμματίζει συνάντηση στην αίθουσα του Δήμου Κηφισιάς «Β. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης) την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, στις 19.30 και καλεί όσους ενδιαφέρονται για το εγχείρημα να παραστούν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο αφιλοκερδής αυτός φορέας προωθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς επίτευξη «του από δεκαετιών διακαούς πόθου όλων των δημοτών για την κατασκευή του απόλυτα αναγκαίου Νέου Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς».

Απώτερος στόχος της ενημέρωσης στην οποία προβαίνουν, όπως λένε τα ιδρυτικά μέλη, είναι οι ενδιαφερόμενοι αφ’ ενός γίνουν μέλη του φορέα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, «προς ισχυροποίηση αυτής της ενώσεως για ευνόητους λόγους» και αφ’ ετέρου οι δυνάμενοι (από το εσωτερικό ή το εξωτερικό) να συμπράξουν για την υλοποίησή του καθ’ οιονδήποτε πρόσφορο τρόπο.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Κηφισιάς τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 – Μαθήτρια εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας.
Επόμενο άρθροΣύλλογος Γονέων Γυμνασίου Ν. Ερυθραίας: Οξυμένα προβλήματα υποδομών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.