Στην τελική ευθεία για την 1η Πανελλαδική τους συνάντηση βρίσκονται οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, τα κινήματα θα συναντηθούν στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75, αμφιθέατρο Φραγκόπουλου) για να συζητήσουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να οργανώσουν τα επόμενα βήματά τους.
Η συνάντηση θα ξεκινήσει το Σάββατο με σύντομη ενημέρωση για το πρόγραμμα και τη μεθοδολογία της συζήτησης, θα συνεχιστεί το διήμερο με 10 θεματικά εργαστήρια και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τα συμπεράσματα, τους προβληματισμούς και τις ιδέες που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Συμμετέχουν ομάδες τροφής, χωρίς μεσάζοντες, κοινωνικά ιατρεία – φαρμακεία αλληλεγγύης, κοινωνικές κουζίνες, παντοπωλεία και εκπαιδευτήρια, αλληλέγγυες δομές σωματείων, συνεταιριστικές ομάδες και συλλογικότητες ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.