Στο πλαίσιο του 1ου Σκακιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας (Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Ερυθραίας) στο Άλσος Κηφισιάς, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τουρνουά Μπλιτς, με ελεύθερη συμμετοχή.

Διευθυντής αγώνων: Κωστής Παρράς.

Διαιτητές: Παύλος Δευτεραίος, Σταμάτης Γλεζέλης.

Σύστημα Αγώνων

Τουρνουά Μπλιτς 9 γύρων, με διεθνή αξιολόγηση, με χρόνο σκέψης 3΄+2΄΄. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής των γύρων ανάλογα με τις συμμετοχές.

Πρόγραμμα αγώνων

10:30-10:45  – Επιβεβαίωση συμμετοχών.
10:55  – Κλήρωση.
11:00 – Έναρξη 1ου γύρου.

Παράβολο συμμετοχής

10 ευρώ, για συμμετοχή στο Τουρνουά Μπλιτς, αλλά και στο Simoultane το οποίο θα δώσει ο μαίτρ Αναστάσης Τζούμπας και θα διεξαχθεί αμέσως μετά.

Ανώτατο όριο συμμετοχών

80 συμμετοχές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έπαθλα

Στους τρεις πρώτους νικητές, της γενικής κατάταξης, όπως και στους νικητές των ειδικών κατηγοριών (καλύτερος κάτω των 18 ετών, καλύτερος βετεράνος άνω των 50 και καλύτερη γυναίκα) θα δοθούν μετάλλια και δώρα (δωροεπιταγές, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, βιβλία, κ.ά.).

Κριτήρια ισοβαθμίας

α) Αποτέλεσμα μεταξύ ισόβαθμων παικτών.
β) Buchholz.
γ) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτηρίων άρσης.
δ) Παρτίδες με τα Μαύρα.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Στα email: pauld14@gmail.com και paras.konstantinos@yahoo.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό μητρώου FIDE/ΕΣΟ, τα ELO FIDE, ELO Εθνικό και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Κ. Παρράς: 6944 393541, Π. Δευτεραίος: 6979 526143.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.