Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στον προαύλιο χώρο των 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς.

Στη σχετική απόφαση αντιτάσσεται σθεναρά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου, χαρακτηρίζοντάς την ως«παράνομη και παράτυπη» (Σύλλ. Εκπαιδευτικών: Παράνομη απόφαση για τα 2ο & 3ο Δημοτικά Ν. Ερυθραίας).

Ωστόσο, η επιστολή του εν λόγω Συλλόγου προκάλεσε την άμεση αντίδραση των προέδρων των Συλλόγων Γονέων των δύο σχολείων, οι οποίοι αφ’ ενός απορρίπτουν τα περί «παράνομης και παράτυπης απόφασης» και απαιτούν από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ν’ αποσύρει το «απαράδεκτο» κείμενό του.

Το ίδιο οξύτατη είναι και η ανταπάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν και δεν θα επιτρέψουμε τα Δημόσια σχολεία να “συνδιοικούνται” από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, μετατρέποντάς τα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με πελατειακά χαρακτηριστικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.