Στις 16/04/2016, τις ώρες 18:00 – 21:00, θα πραματοποιηθεί στον Δήμο Κηφισιάς (δημαρχείο Κηφισιάς: Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου «Βασ. Γκατσόπουλος», Διονύσου & Μυρσίνης 2, Κηφισιά) το 3ο Εφηβικό Φεστιβάλ Διαφημίσεων Πρόληψης των Εξαρτήσεων του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας – ΟΚΑΝΑ «ΠΡΟΝΟΗ».

Μαθητές δημιουργούν διαφημίσεις για την πρόληψη των εξαρτήσεων και περνούν τα δικά τους κοινωνικά μηνύματα στον Δήμο Κηφισιάς!

Στο Φεστιβάλ θα γίνει η προβολή των πρωτότυπων διαφημίσεων που έχουν δημιουργήσει οι μαθητές για την πρόληψη των εξάρτησης από το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το διαδίκτυο σε συνομήλικους τους και παράλληλα  θα γίνει η επιλογή της καλύτερης.

Η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί με ένα δώρο έκπληξη, ενώ η διαφήμιση θα προβληθεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τοπικής ή και ευρύτερης εμβέλειας. Πρόκειται για μια διοργάνωση με ενεργητική νεανική συμμετοχή σε όλες τις φάσεις σχεδιασμού και υλοποίησης, αφού συμμετείχαν στην ευαισθητοποίηση των μαθητών εκπρόσωποι των πενταμελών των σχολείων, ενώ μαθητές-εθελοντές  θα συμβάλουν στην οργάνωση και υλοποίηση του φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από μουσική συναυλία από την Μπάντα Νέων του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Για πληροφορίες : 210 8082673, e-mail: info@pronoi.org.gr

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

18.00 – 21.00: Έκθεση Έργων – Δημιουργιών των Μαθητών

18.00 – 18.30: Συνάντηση των μελών της κριτικής επιτροπής (Επισήμων) για την ανάδειξη της καλύτερης διαφήμισης.

18.30 – 20.00: Συναυλία από Μουσικά Συγκροτήματα Εφήβων &  την  Μπάντα νέων ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

20.00 – 20. 30:  Ανακοίνωση Νικητήριας Διαφήμισης – Χαιρετισμοί Επισήμων

21.00: Κλείσιμο Εκδήλωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.